CUBES - spillet med Centicubes

Varenr. 518000

CUBES er et matematikspil til indskolingen som er udviklet med henblik på at styrke elevernes matematiske forståelse og kompetencer indenfor områderne: tal, algebra og geometri.

Da CUBES er udviklet til undervisningsbrug, er der fokus på at eleverne får mest mulig læringsudbytte ud af det. Derfor er det op til læreren at vurdere hvorvidt spillet skal indeholde et konkurrenceelement, da det også er muligt udelukkende at have fokus på at løse opgaverne.

Missionerne kan, udover at blive anvendt i spillet, også fungere som enkeltstående opgavekort i undervisningen, efter lærerens anvisning.

Spillet indeholder:  250 centicubes - 160 missions-kort - 60 cubes-kort - spillevejledning

FIND TALLET består af plus- og minusstykker hvor elever skal finde det antal Centicubes, der skaber ligevægt på begge sider af lighedstegnet. FIND TALLET løses ved at lægge det rette antal Centicubes i den firkantede boks.

BYG er en mission hvor eleverne ved brug af Centicubes skal gengive en figur. Som ved alle andre missioner, har BYG forskellige sværhedsgrader så alle elever kan være med.

TABEL - hvilken lærer elsker ikke tabeltræning? Med TABEL kan eleverne udvikle færdigheder i tabeller og talfølger. TABEL løses ved at lægge det rigtige antal Centicubes i cirklen.

Vidste du, at CUBES ikke kun kan bruges som spil. De enkelte missionskort kan også bruges som stationer til at træne forskellige matematiske færdigheder, i ekstraundervisningen af elever i matematikvanskeligheder eller blot som ekstraopgaver for de hurtige. Kun fantasien sætter grænser!

Vægt: 0,8 kg

398,00 kr. ex. moms
497,50 kr. inkl. moms


Dokumenter


Vejledning
Download

Relaterede produkter


Centicube (1000)

Centicube (1000)

Original Osmiroid centicube. 10 farver.


380,00 kr. ex. moms
(475,00 kr.) inkl. moms

Materialetaske samt bog - Læringsstile

Materialetaske samt bog - Læringsstile

i matematik, Matematik og motorik


4.383,00 kr. ex. moms
(5.478,75 kr.) inkl. moms

Find tallet

198,00 kr. ex. moms
(247,50 kr.) inkl. moms