3D printer skole MD16

Varenr. 159916

Metalramme i 2 mm tykkelse. Ekstrem solid konstruktion. Super stille printer, mindre end 40dB. Til klasselokalet.

3D-print i skolen 3D-print giver eleverne en forbløffende læringsoplevelse. Komplekse emner visualiseres og eleven lærer ved at skabe, røre ved og eksperimentere med emnet.

Som underviser forbereder du eleverne til at være kompetente og selvlærende, og samtidig lærer eleven de færdigheder, der er brug for i deres fremtidige karriere. Inspirer morgendagens opfindere, tænkere og undervisere. Enkelt at gå fra idé til objekt. Hands-on. Problematikker fra den virkelige verden.

CoreXY type - flyttter varmesengen nedad og bevæger X og Y akse vertikalt. De fleste bevægelige dele er godt beskyttet og gemt i toppen af printeren. Perfekt til klasselokalet: stille udskrivning, lavere end 40dB.

Akrylsider til printeren er ekstraudstyr. Med den indbyggede LED belysning følges med i opbygning af printet. En god løsning med maksimal sikkerhed for brugerne. En 3,5 tommer LCD-berøringsskærm i farve (som på en mobiltelefon) gør det nemt at betjene printeren. Højpræcision stepmotor styrer motorens position og sikrer maksimal nøjagtighed i udskrifterne. Patenteret dyse. Hotenden kan varmes op til 275 grader Celsius. Aluminiumsvarmeseng, 6 mm tyk opvarmet printoverflade sørger for stabilitet og nøjagtighed i hele printet. Kan varmes op til 110 garder Celcius. Lille størrelse i kombination med det solide design gør MD16 printeren velegnet til skoler hvor der er behov for at flytte enheden mellem lokalerne.

Udskriver både via SD kort og USB-port. Vi anbefaler SD kort som er enkle at bruge. Rigtig mange elevcomputere har den nødvendige kortlæser indbygget.

Vores eksperter har meget stor erfaring i 3D print. Vores "3D-hotline" tilbyder rådgivning og hjælp indenfor skolens åbningstid. Reservedele og filement er lagervarer. Filament er et bæredygtigt produkt.

​Kursus Vil I på jeres skole i gang med print i 3D? Vi tilbyder et kursus på skolen. 

Printerne bliver leveret konfigureret og klar til print.

Vægt: 20 kg

4.998,00 kr. ex. moms
6.247,50 kr. inkl. moms

Ved køb af 3 stk., er prisen 4.499,33 kr. ex. moms


Dokumenter


Vejledning
Download

Relaterede produkter


3D printer skole D2

4.498,00 kr. ex. moms
(5.622,50 kr.) inkl. moms

Filament rulle - blå 1 kg

184,00 kr. ex. moms
(230,00 kr.) inkl. moms

Filament rulle - grøn 1 kg

184,00 kr. ex. moms
(230,00 kr.) inkl. moms